Konferencia-részvételi Pályázati Felhívás 2006.


A Természettudományi Kar Tudományos Diákköre pályázatot hirdet kari vagy országos tudományos diákköri konferencián eredményesen részt vett TTK-s nappali tagozatos hallgatók számára szakmai konferencián történő aktív részvétel támogatására. A hazai vagy nemzetközi szakmai konferencián elfogadott előadással vagy poszterrel részt vevő hallgatók pályázhatnak. A pályázó a részvételi díjra, vagy más dologi költségek fedezésére pályázhat hazai konferencia esetén maximum 20 ezer Ft összegig, nemzetközi konferencia esetén legfeljebb 50 ezer forint értékig, amennyiben vállalja, hogy a konferencia eseményeiről, vagy az általa bemutatott kutatásokról (egy oldalas) beszámolót ír a konferencia után legkésőbb egy hónappal, valamint költségeiről szóló számláit április 14-ig benyújtja a kari TDT-hez. (A beszámoló hiányában a támogatás visszavonását kezdeményezi a támogató.)

A pályázatnak tartalmaznia kell:

1. Kitöltött jelentkezési lapot, melyet a http://ludens.elte.hu/~tdkinfo/tdt/palyazatok.html honlapról lehet letölteni.
2. A konferencia szervezőinek nyilatkozatát az elfogadott poszterről vagy előadásról.
3. A konferencia meghirdetésének részleteit.
4. Egy a részvételt támogató témavezető ajánlását.

A konferencia-részvételt a TTK HÖK utazási támogatással is kiegészítheti.

Beadási határidő: 2006. március 28. A döntésről a pályázók értesítést kapnak email-en 2006. március 31-ig. A pályázati összeget csak számla ellenében tudjuk átutalni. A pályázati összegekről április 14-ig a nyerteseknek tételesen, hivatalos számlákkal el kell számolni. (A konferencia dátuma természetesen lehet ez után, de a díjak befizetésének meg kell történni április 14. előtt, a pályázati pénzek határidős elszámolási kötelezettségei miatt.)

A Kar Tudományos Diákköri Tanácsának további futó pályázatairól a http://ludens.elte.hu/~tdkinfo/tdt/palyazatok.html honlapon lehet információt találni.

ELTE TTK TDT