SaxySoft Program Center

Itt találhatsz néhány DOS alatt is futattható programot, de akad már közöttük Windows 9x-re írt játék is.

1. Aknakereső (DOS)
A programot a Windowsból jól ismert aknakeresője és egy jóbarátom ihlette. Mivel ahhoz még elégkezdő voltam a Turbo Pascalban, hogy valódi grafikákat írjak(rajzoljak), így egyetlen megoldásként karakterekkel ábrázoltam az aknamezőt. A program kezelése igazán egyszerű:

Ha valakinek ez így túl bonyolúltnak tűnik: Mindezek után a program: akna.exe (43Kb)

2. Névkiíró/fal-labda (DOS)
Ez a kis programocska a magamutogató-önnépszerűsítő kampány szüleménye. Ez persze így nem igaz, de jól hangzik. A program leginkább egy képernyővédőre emlékeztet. A futtatás során mindössze annyi történik, hogy véletlenszerű kezdőszínnel indulva, majd képernyőszéleknél színtváltva a Saxy felirat fog megjelenni. Egy kis időután az egész képernyő telítődik vele. Aztán már csak az átszinezés jelent némi látványosságot. Ettől függetlenül érdemes letölteni. saxy.exe (4Kb)

3. ötös- és hatoslottó (DOS)
A klasszikus szerencsejátékok számítógépes és legolcsóbb változata. Egy fillér pénzbefektetés nélkül milliomos lehetsz! Sőt multimilliomos! Igaz, csak elvben mert sem a program, sem a Szerencsejáték Rt.,sem pedig én nem tudom kifizetni az esetleges nyereményeket. De azért te csak próbáld ki!

ötöslottó.exe (16Kb) hatoslottó.exe (21Kb)

4. Póker (Win9x)
Ez szintén egy klasszikus szerencsejáték. Csomagold ki a filet, helyezd el a C:\Saxysoft\Poker könyvtárba és indítsd el a poker.exe -t! FONTOS!!!! Az 53 BMP képnek MUSZÁJ ebben a könyvtárban lennie!!!!

Egy kis használati utasítás:
A játék indítása a KEZD gombra kattintással lehetséges. Ezek után megjelenik 5 kártya, képpel felfelé. Most cserélhetünk. A cseréhez kattintsunk azokra a kártyákra, melyeket cserélni akarunk. Ezek "lefordulnak". Ha készen vagyunk kattintsunk a CSERE gombra. Maximum kétszer cserélhetünk. Ha nem akarunk többször cserélni, használjuk a VÉGE gombot. Ekkor, illetve két csere után a fehér ablakban megjelenik az eredmény. Új játékot a KEZD gombbal kérhetünk. Kilépéshez használjuk az X gombot a jobb felső sarokban.

Jó szórakozást!
poker.zip (164Kb)

Vissza a főoldalra.